Onze categorieeën

Ruimte over?  Ga voor een mini-spa in de buitenlucht!  

Tuin

Jacuzzi_web

Niets is zo veranderlijk als het weer. Waar we in augustus met kaplaarzen en paraplu’s naar buiten gingen, worden we de eerste week van september getrakteerd op een heerlijke nazomer.  Maar daarna stevenen we dan toch langzaam af op een nieuwe herfst. De tuinmeubelen kunnen weer de garage in en ook de buitenkeuken kan weer opgeborgen.

Lekker lang buiten

Betekent de herfst dan ook meteen dat je het komende half jaar afscheid neemt van het buitenleven en je dierbare tuin of terras? Nee hoor, niets van dat alles! Als het om winters en het buitenleven gaat, zouden we een voorbeeld moeten nemen aan onze noorderburen. Scandinaviërs zijn graag buiten, ook als het donker en koud is. Frisse lucht is gezond en daarom is het de hoogste tijd om je tuin of terras eens onder de loep te nemen. Ruimte over? Wat dacht je van een bubbelbad? Niet alleen lekker op mooie zomeravonden, met een jacuzzi kun je ook nog eens het buitenseizoen verlengen.

Veel voor weinig

Nu klinkt een jacuzzi luxe en daardoor duur, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Er worden genoeg jacuzzi’s aangeboden die één seizoen gebruikt zijn en bijvoorbeeld door verhuizing weg moeten. Ben je nog niet overtuigd en wil je eerst eens ervaren wat een bubbelbad doet in jouw tuin, begin dan met een opblaasbaar exemplaar. Iets overzichtelijker qua kosten én qua afmetingen, dus zelfs een balkon kan omgetoverd worden tot een mini-spa in de buitenlucht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Speel- en DIY-tip: maak een vakantiehuisje in de tuin

Doe-het-zelf en Verbouw, Kinderen en baby's, Tuin, Vakantie, Zomer
Heb je ook een vakantie thuis gepland maar weet je nog niet hoe je de kids het beste kunt vermaken? Denk eens aan een speelhuisje voor de kinderen in de tuin, doe-het-zelf of kant-en-klaar. Hieromheen kun je ook nog allerlei speelactiviteiten en thema’s bedenken zodat de kids niet uitgespeeld raken....
Lees verder

5 tips voor een onvergetelijk tuinfeest

Feest, Tuin, Zomer
Hoe je een tof feestje bouwt, hoeven we je vast niet uit te leggen. Maar nu het ein-de-lijk lekker weer gaat worden (echt, we hebben het gecheckt) is het tijd om je geplande borrel om te schalen naar een te gek tuinfeest, waar je vrienden het na de vakantie nog...
Lees verder