Hoe word ik een gitaarheld?

Hoe word ik een gitaarheld?
| Wie wil er als kind niet beroemd worden? Het is heel normaal om – als klein jongetje of meisje – te verlangen naar het grote, het bijzondere. Het onbereikbare, dat voor een kind juist heel bereikbaar lijkt. Zelf wilde ik altijd profbasketballer worden in Amerika, maar toen er maar geen scouts kwamen kijken bij het ...

En nu wil ik Frozen!

En nu wil ik Frozen!
| Ooit, lang geleden, ging ik als kleine jongen naar de musical Cats, die ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Carré uit Amerika was geïmporteerd. Het waren de jaren tachtig en het imperium van Joop van de Ende moest z’n aanvang nog nemen. Grappig: niemand kan je vertellen welke momenten uit je jeugd je later ...

Zeg Roodkapje, ga je mee?

Zeg Roodkapje, ga je mee?
| Mijn eerste gitaar was de oude van mijn vader. Hij leerde me er (een beetje) flamenco op spelen. Maar toen ik jaren later rond het kampvuur op een Frans strand een ‘gitaarbattle’ uitvocht met een groep Spanjaarden, kwam de redding uit een hele andere hoek. Van de gebroeders Grimm welteverstaan. Ik begon mijn muzikale carrière ...

Droomdeals en jeugdliefdes op Marktplaats [VIDEO]

Droomdeals en jeugdliefdes op Marktplaats [VIDEO]
| Op Marktplaats kun je niet alleen betaalbare alledaagse spullen en diensten vinden die je hard nodig hebt, zoals een nieuwe bank of hulp bij je belastingaangifte, ook verrassende en dierbare producten kom je er tegen. Dit wordt mooi duidelijk in de nieuwe commercials van Nederlands grootste handelsplatform. Voor het kopen en verkopen van spullen met ...

‘Papa, mag ik een drumstel?’

‘Papa, mag ik een drumstel?’
| Was ik er maar nooit over begonnen. Een paar weken geleden vertelde ik mijn dochter dat ik vroeger een drumstel had en terwijl ik de woorden uit mijn mond hoorde komen, begonnen er in mijn hoofd sirenes te loeien. Maar het was te laat. ‘Ik wil ook een drumstel,’ sprak de 4-jarige gedecideerd. En dat ...