Ga erop uit met een (huur)boot!

Ga erop uit met een (huur)boot!
| Wanneer de zon hoog aan de horizon staat, is het leuk om je eigen horizon te verbreden. Verruil bij mooi weer het terras eens voor een middagje op het water! Water werkt rustgevend en geeft een gevoel van vrijheid. Wat ik zo leuk aan varen vind, is dat ik de omgeving op een heel andere ...

De wind is je vriend: sport en spel met een flinke bries

De wind is je vriend: sport en spel met een flinke bries
| De wind heeft flink huisgehouden het afgelopen weekend. Zelf ben ik gelukkig ongeschonden uit de strijd gekomen. Alleen de kunststof dakplaten werden door de storm bijna van mijn dak getrokken, maar er was al snel een reparateur ter plaatse om me uit de brand, uh wind, te helpen. Inmiddels is de wind gelukkig weer gaan ...

10 dingen die je deze zomer van je bucketlijst wilt strepen!

10 dingen die je deze zomer van je bucketlijst wilt strepen!
| Niet dat we ervan uitgaan dat je deze zomer ‘het emmertje omtrapt’, oftewel het loodje legt dan wel het hoekje omgaat, maar waarom zou je wachten met het afwerken van je belangrijkste to-do list? Het leukste seizoen van het jaar komt eraan, 2015 is een mooi rond jaartal, en uhm… YOLO natuurlijk (carpe diem voor ...

Surf’s up, dude!

Surf's up, dude!
| Toen ik een tienermeisje was, wilde ik een surfchick worden. Surfen was toen niet zo hot als nu, laat staan dat ik van te voren had nagedacht over welke vorm van surfen bij mij paste. Het lag destijds voor de hand dat het windsurfen werd. Ik heb een paar lessen gehad en in Frankrijk nog ...

In 2015 gebeurt het! Te land, ter zee of in de lucht.

In 2015 gebeurt het! Te land, ter zee of in de lucht.
| Je zou het een voornemen kunnen noemen; al is het er dan maar eentje, en valt het in een iets andere categorie dan ‘stoppen met roken’ of ‘meer tijd aan mijn gezin besteden’. Het is iets ‘groots’, iets spectaculairs dat ik in het volgend jaar toch echt wil doen. Wat het precíes wordt, weet ik ...