Onze categorieeën

VOORWAARDEN ‘Winactie Instagram Marktplaats’

Algemeen

 

  1. Deze voorwaarden (verder te noemen: de “Voorwaarden”) zijn van toepassing op de "Winactie Instagram" (verder te noemen: de "Actie").
  2. De Actie wordt georganiseerd door Marktplaats B.V. De actieperiode is 18 juni t/m 30 juni 2018. Deelname aan deze actie is gratis.
  3. Deelname aan de Actie staat in beginsel uitsluitend open voor inwoners van Nederland van 18 jaar en ouder. Minderjarige deelnemers mogen enkel deelnemen met toestemming van een wettelijke vertegenwoordiger. De volgende personen zijn uitgesloten van deelname aan de actie: werknemers en inwonende familieleden van werknemers van Marktplaats B.V., haar dochtermaatschappijen en ieder ander die betrokken is bij de organisatie van de Actie.
  4. Iedereen die tijdens de Actieperiode Instagram Marktplaats heeft geliked en op Facebook of Instagram een bericht heeft achtergelaten, doet automatisch mee aan de Actie. Uit alle deelnemers selecteert Marktplaats B.V. op volledig willekeurige wijze 1 winnaar van de prijs ter waarde van EUR 300. Prijswinnaars worden door middel van e-mail op de hoogte gesteld in juli 2018.
  5. Voor iedere keer dat de deelnemer zal enkel een keer kunnen meedoen aan de Marktplaatsmeisje competitie, ongeacht het aantal reacties dat deze deelnemer een comment plaatst tijdens de Actie. De eerste reactie van de deelnemer zal met de Actie meedoen.
  6. Het recht van een winnaar om de prijs te ontvangen is niet overdraagbaar. Het is niet mogelijk om de prijs in te wisselen of om te ruilen voor vervangende prijzen of geld. Marktplaats B.V. verleent geen garanties op de door haar te verstrekken prijzen. Marktplaats is niet aansprakelijk voor schade geleden door gebruik van de prijs. Marktplaats B.V. is niet aansprakelijk voor het verlies, te laat ontvangen of beschadiging van de prijs.
  7. De persoonsgegevens die Marktplaats in het kader van de Actie verzamelt, zal Marktplaats overeenkomstig haar Privacybeleid http://www.marktplaats.nl/i/help/over-marktplaats/voorwaarden-en-privacybeleid/privacyverklaring/ verwerken en gebruiken voor activiteiten in het kader van de uitvoering van de Actie, zoals het feit dat Marktplaats contact opneemt met de winnaar.
  8. Marktplaats is gerechtigd om deze actie op elk moment, zonder voorafgaande aankondiging, stop te zetten of te wijzigen. De meest recente versie van deze voorwaarden is te vinden op de www.marktplaats.nl.
  9. Klachten over de Actie kunnen worden schriftelijk worden ingediend bij Marktplaats B.V., Wibautstraat 224, 1097DN Amsterdam. Binnen vier weken na dagtekening van de klacht zal Marktplaats daarop reageren.
  10. Op deze Voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Alle eventuele geschillen die hieruit voortvloeien of anderszins verband houden met de Actie worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter te Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

8 excuses voor een (te) volle kledingkast

Algemeen, Kleding, Verkopen
Heb jij dat ook? Je kledingkast barst bijna uit zijn voegen, maar het komt er maar niet van om hem goed uit te ruimen: sterker nog, de stapels kleding worden alleen maar hoger. De hoogste tijd dus om eens een berg truien, broeken, jurken, jassen - waarvan je vaak niet...
Lees verder

Geld verdienen met je babyuitzet

Algemeen, Kinderen en baby's
Eerder was al te lezen hoe handig het is om tweedehands kinderspullen op Marktplaats te kopen en verkopen, of het nu gaat om een kinderwagen, de babykamer of babykleertjes. Dat dit nauwelijks uitgelegd hoeft te worden, vermoedden we al, kijkend naar de enorme hoeveelheid advertenties in de kinderrubrieken op Marktplaats,...
Lees verder