Onze categorieeën

Verkoeling in eigen tuin

Tuin, Waterpret

dv1780042

De tropische temperaturen zijn op dit moment ver te zoeken maar we weten allemaal hoe snel het weer in Nederland kan omslaan. En als het dan ‘niet te houden’ is, wil je het liefst naar het strand met de kinderen. Toch?

Hoewel… spullen inpakken, die hete auto in, een stuk rijden, nog wat extra rondjes voor een parkeerplaats om er vervolgens op het strand achter te komen dat je niet de enige bent. Ontspannend is anders.

Thuisblijven is het nieuwe weggaan. In je eigen huis is het koel. In je eigen tuin kun je de schaduw opzoeken. Je hebt alles bij de hand en met een opblaasbadje in de tuin heb je geen kind aan je kinderen. Bovendien heb jij verkoeling. Opblaasbadjes zijn er in alle soorten en maten, dus voor iedere tuin wat wils.

Als de zomer nog terugkomt en je dan toch naar het strand gaat, laad de auto dan (half)vol met spullen en speelgoed die weinig ruimte innemen maar veel plezier opbrengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van aan opblaasbare kano of een opblaasbare palmboom?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Speel- en DIY-tip: maak een vakantiehuisje in de tuin

Doe-het-zelf en Verbouw, Kinderen en baby's, Tuin, Vakantie, Zomer
Heb je ook een vakantie thuis gepland maar weet je nog niet hoe je de kids het beste kunt vermaken? Denk eens aan een speelhuisje voor de kinderen in de tuin, doe-het-zelf of kant-en-klaar. Hieromheen kun je ook nog allerlei speelactiviteiten en thema’s bedenken zodat de kids niet uitgespeeld raken....
Lees verder

5 tips voor een onvergetelijk tuinfeest

Feest, Tuin, Zomer
Hoe je een tof feestje bouwt, hoeven we je vast niet uit te leggen. Maar nu het ein-de-lijk lekker weer gaat worden (echt, we hebben het gecheckt) is het tijd om je geplande borrel om te schalen naar een te gek tuinfeest, waar je vrienden het na de vakantie nog...
Lees verder