Onze categorieeën

Goedkoop, snel en mooi je studentenkamer inrichten

Huis en inrichting, Meubels

mp_blog_GoedkoopInrichten

Door het hele land betrekt as we speak een nieuwe lichting eerstejaars studenten een studentenkamer. En of je nu een luxe loft in hartje binnenstad betrekt, of een bouwcontainer buiten de ring, één ding hebben alle nieuwkomers gemeen: die lege vierkante meters (hoe weinig het er ook zijn) moeten worden gevuld. Met een tafel, stoelen, een (liefst zo groot mogelijk) bed, bureau, kasten, you name it. Misschien krijg je wat mee van je ouders en hoef je de eerste nachten niet op een luchtbed te slapen, maar hoe daarna verder? Hoe maak je van dat lege hok je nieuwe thuis; een plek waar je even kunt bijkomen van introductieweken vol bier en te weinig slaap?

Structureel lege portemonnee

Natuurlijk, die Zweedse winkel met de gele letters is een optie. Maar zelfs daar is een goed gevulde portemonnee een voorwaarde om te slagen. En laten we je alvast uit de droom helpen: de komende vier jaar blijft je portemonnee structureel leeg. Je bent veel te druk met studeren, en áls je er al een baantje naast kunt hebben, gaat je verdiende geld waarschijnlijk linea recta de plaatselijke horeca in. Je bent dus op zoek naar een budgetoplossing. En laten wij daar nou net in gespecialiseerd zijn.

Kijk in je wijk

Zo kun je ongeveer alle populaire producten van Ikea, Rivièra Maison, Woonexpress en andere grote merken en winkels tweedehands terugvinden, voor een schijntje van de nieuwprijs. Omdat je natuurlijk geen zin hebt om daar het hele land voor door te moeten crossen in de auto van je vader, zoek je waarschijnlijk al op postcode. Maar wist je dat het nóg slimmer kan? Met Marktplaats Kijk in je Wijk zoom je moeiteloos in op je nieuwe thuisbasis en vind je de vaak te gekke spullen die door je eigen buurtgenoten te koop worden aangeboden! Reken maar dat het goed voelt als je twee straten verderop een hippe bureaustoel op de kopt tikt voor een schijntje. En gaat het om een eettafel, dan vraag je gewoon je huisgenoten of ze even helpen sjouwen.

Kortom, je kale studentenkamer omtoveren in een hip paleisje dat zo in de VT-wonen kan, hoeft helemaal niet duur te zijn en het is nog leuk ook. Maar we verwachten natuurlijk wel dat je na al dat inrichten weer braaf aan de studie gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Verhuizen na kopen nieuw huis: waar moet je aan denken?

Huis en inrichting
Vervelend, hè, zo zonder internet en warm water in je nieuwe huis; maar er is nog meer te regelen. Een nieuw huis gekocht? Gefeliciteerd, dan gaat het nu echt gebeuren. Een nieuwe stap in je leven, wonen in een andere omgeving, een nieuw huis om echt je thuis van te...
Lees verder

Restyle je huis deze feestdagen, met hulp van interieurstylist Adriana

Feestdagen, Huis en inrichting, Kerstmis
Top! De surprises kunnen weer naar zolder of, als niemand kijkt, de prullenbak in, en rondslingerende juten zakken en Pietenpakken kunnen weer voor een jaar achter slot en grendel. Snel verder naar Kerst en Oud & Nieuw! Dat betekent een boom in de kamer en kerststerren, lichtjes en ballen overal...
Lees verder