Onze categorieeën

Zelf doen

Diensten en vakmensen

LM_doe het zelf vs prof
In veel Marktplaatsgebruikers schuilen heuse doe-het-zelvers. Dat bleek toen wij op Facebook de vraag stelden: “Durf je het zelf aan of kies je voor het gemak van een professional?”

Het is wellicht opvallend te noemen, maar mensen vinden het leuk en ontspannend om te doe-het-zelven. Als je aan het klussen bent, ben je even helemaal nergens anders mee bezig, ook niet in je hoofd. Een leeg hoofd zorgt voor ontspanning. Anderen doen het zelf om geld te besparen. En dan zijn er nog hele praktische doe-het-zelvers die het simpelweg onzin vinden klusjes in en om het huis door een ander te laten doen.

Ook zijn daar de mazzelaars die een verdomd handige man, oom of schoonvader hebben. Dat geluk hebben we helaas niet allemaal. De mensen die wel kiezen voor een klusjesman, zeggen zelf twee linkerhanden te hebben. Die vertrouwen wat dat betreft niet op zichzelf en laten het werk liever aan een vakman over, omdat die sneller en beter zijn. Veel professionals worden gezocht via Marktplaats en zijn te vinden in de categorie Diensten en Vakmensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Klussen in je studentenkamer: do’s en don’ts

Diensten en vakmensen, Huis en inrichting, Huizen en kamers
Heb je een toffe studentenkamer gescoord? Top! Maar ook als-ie nog niet helemaal top is, mag je van geluk spreken, want het is niet altijd makkelijk om ertussen te komen. Het kan goed zijn dat je iets genomen hebt, waarvan je denkt: ‘daar kan ik altijd later nog wat van...
Lees verder

Tuinparadijs

Diensten en vakmensen, Lente, Tuin
Lentekriebels. Ik heb ze volop. Ik wil naar buiten, ik wil bewegen, ik wil mijn huis opknappen, en ik wil mijn tuin lenteklaar maken. De meeste dingen kan ik zelf doen (of kopen), maar op de waslijst van lente to do’s staan ook aardig wat punten die ik mezelf niet...
Lees verder