Onze categorieeën

Stylist Eva Braaksma zoekt spullen met bijzondere verhalen

Algemeen

evadidly

De hele maand februari is ontwerper Eva Braaksma de gastvrouw van de Marktplaats Instagram. Ook is ze door Marktplaats gevraagd om de vergaderruimtes op kantoor een nieuw gezicht te geven; een taak die vast goed besteed is aan dit jonge design- en stylingtalent.

Eva studeerde in 2013 af aan de Artemis Hogeschool voor Styling maar is al sinds haar stage in augustus 2011 professioneel aan het werk. Sindsdien heeft ze logo’s en concepten bedacht, folders en huisstijlen ontworpen, en zelfs hele interieurs samengesteld. En momenteel is ze dus bezig met het restylen van de meetingrooms van Marktplaats.

Tweedehands items met historie

Een onderdeel van het opnieuw inrichten van deze ruimtes is spullen van Marktplaats met bijzondere verhalen tentoonstellen. De komende tijd gaat Eva op zoek naar tweedehands items met een mooie historie. Wie weet krijgen we door deze Instagram-takeover wel een leuke sneak preview van dit project en een interessant kijkje in de keuken bij Marktplaats.

Stijlvolle studentenkamers

Overigens is dit niet de eerste keer dat Eva voor haar werk te maken heeft met Nederlands grootste handelssite. Voor een activatie van Ondertussen.nl (een actualiteitenwebsite voor jongeren) en Marktplaats heeft ze twee studentenkamers gerestyled, gebruik makend van spullen van Marktplaats. Het resultaat hiervan is op Eva’s site te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

VOORWAARDEN ‘Winactie Instagram Marktplaats’

Algemeen
  Deze voorwaarden (verder te noemen: de “Voorwaarden”) zijn van toepassing op de "Winactie Instagram" (verder te noemen: de "Actie"). De Actie wordt georganiseerd door Marktplaats B.V. De actieperiode is 18 juni t/m 30 juni 2018. Deelname aan deze actie is gratis. Deelname aan de Actie staat in beginsel uitsluitend...
Lees verder

8 excuses voor een (te) volle kledingkast

Algemeen, Kleding, Verkopen
Heb jij dat ook? Je kledingkast barst bijna uit zijn voegen, maar het komt er maar niet van om hem goed uit te ruimen: sterker nog, de stapels kleding worden alleen maar hoger. De hoogste tijd dus om eens een berg truien, broeken, jurken, jassen - waarvan je vaak niet...
Lees verder