Onze categorieeën

Vintage Marktplaats-meubelen in de Wintersalon [VIDEO]

Handelen, Huis en inrichting, Marktplaats tips en trucs, Meubels

MarktplaatsWintersalon

Hij is al eventjes te bewonderen: de Gevonden op Marktplaats Wintersalon, vol met vintage meubelen, woonaccessoires en hedendaagse kunst. Je kunt hier vele bijzondere vondsten van Marktplaats bezichtigen (en kopen!) in de context van verschillende gestylede interieurs, samengesteld en uitgezocht door Julien Rademaker van de populaire blog Gevonden op Marktplaats.

De tijdelijke galerie slash winkel laat zien hoeveel pareltjes te vinden zijn op Marktplaats én hoe interessant het kan zijn om je eigen vergeten inboedel af te stoffen en in de etalage van Marktplaats te zetten. Misschien heb je nog wel tal van oude spullen in huis die eigenlijk heel waardevol zijn maar die nu roemloos in een hoek of op zolder hun leven slijten.

Laat je dus inspireren door het geweldige aanbod in de Gevonden op Marktplaats Wintersalon. Of ga er gewoon naartoe voor de ontspanning of een nostalgische trip down memory lane. De Salon is gevestigd in een prachtig oud winkelpand van 500m2 op de KNSM-laan 301 in Amsterdam en zal nog in ieder geval geopend zijn t/m april.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Verhuizen na kopen nieuw huis: waar moet je aan denken?

Huis en inrichting
Vervelend, hè, zo zonder internet en warm water in je nieuwe huis; maar er is nog meer te regelen. Een nieuw huis gekocht? Gefeliciteerd, dan gaat het nu echt gebeuren. Een nieuwe stap in je leven, wonen in een andere omgeving, een nieuw huis om echt je thuis van te...
Lees verder

De 6 beste eindejaars autodeals

Kopen, Marktplaats tips en trucs
Wil je in de laatste paar dagen van 2017 nog even een goede autodeal op Marktplaats scoren? Kijk dan - na onze succesvolle vorige autodeal top 5 - snel naar dit interessante aanbod van stoere, bijzondere en aantrekkelijk geprijsde auto’s die nu op Marktplaats te vinden zijn. Er zijn slechtere...
Lees verder