Onze categorieeën

Marktplaats Goudmijn Fashionshow: gouden loper en Fred van Leer’s grollen

Kleding

e586420b-77c3-40c5-83f3-9349af3803de

Razen in de kerk. Een absolute no-go, maar ik deed het! Als razende reporter voor de Marktplaats Goudmijn Fashionshow in de Vondelkerk in Amsterdam. Een goudmijn? Leg ik je zometeen uit. En ik hoefde geen helm met lamp te dragen. De camerafunctie op mijn telefoon was voldoende. Net als een digitaal notitieboekje voor leuke quotes en verhalen om jou wat te kunnen vertellen over dit fantastische event!

Iedereen heeft een goudmijn

Je spaarvarken is misschien leeg, maar je kledingkast niet. Daarom is je kledingkast jouw goudmijn! Verkoop wat je niet meer draagt op Marktplaats en met het verdiende geld kun je weer andere leuke spullen kopen. Ter inspiratie organiseerde Marktplaats de Goudmijn Fashionshow, gepresenteerd door Fred van Leer. Hier showden een aantal bekende fashion- en lifestyle-influencers een outfit uit hun eigen verkleedkist, kledingkast, of walk-in closet. Ook wint één influencer een advertentiecampagne ter waarde van 20.000 euro. Dat moet wel mooie outfits opleveren, want iedereen wil natuurlijk winnen.

300cad4f-5f4b-4ab3-9965-2920f0c6fa2f

Mode en cabaret in één show

Laat ik eerlijk zijn, want biechten doen we tenslotte ook in de kerk: ik ben fan van Fred. Van zijn kledingstijl, maar vooral zijn persoonlijkheid vind ik leuk; met zijn dubbelzinnige grappen en schuine humor. ‘Veel centimeters zijn goed, maar dan toch nog liever bij een man dan bij een vrouw’, aldus Fred toen hij een model complimenteerde met haar hoge hakken.

catwalk1

Maar hoe leuk Fred de show ook presenteerde, het ging natuurlijk om de kleding en de influencers! En wat waren er veel kledingstukken en verschillende stijlen te zien. Gaaf! Ik zag dat iedereen werk van haar outfit had gemaakt en letterlijk haar beste beentje voor zette op de gouden catwalk. Wist je trouwens dat je de geshowde outfits kunt kopen op Marktplaats?

Persoonlijke favoriet 

Er waren alleen maar mooie dames, maar net als bij een zak Engelse drop heb je een favoriet. Ik vond Anne Stikvoort te gek! Mooie stoffen en een rustige Scandinavische look.

schermafbeelding-2016-11-30-om-11-48-08

Winnaar

And the winner is….Kelly Camfferman. Fred van Leer vond haar een unieke verschijning. En dat was ze! Kelly droeg een opvallend pak; namelijk met testbeeld-print. Een uitgesproken look en top gestyled! Ik moést natuurlijk wel even met haar op de foto:

6f9ad8f2-57b0-449d-b80c-913622081195

Facebook live: van haar tot hak 

Geen event zonder Facebook live! Mijn eerste Facebook live achter de schermen. Gaaf om te zien wat er allemaal bij komt kijken om een video te maken. Tig camera’s, meters ducktape om de snoeren vast te plakken en een atoomklok. Alles wordt namelijk nauwkeurig gepland. Leuk om te ervaren hoe een kleine club mensen ervoor zorgt dat duizenden kijkers de mooiste beelden te zien krijgen.

e257d4c3-1fc5-4820-9608-4c7c84ca45f2

Dat showt en smaakt naar meer

Ik ben uitgeraasd. De sfeer was top en de outfits waren gaaf. Wat mij betreft wordt volgend jaar weer de gouden loper uitgerold! Ik ga nog even nagenieten met een lekkere Prosecco en een vriendin wijzen op haar goudmijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Mijn Marktplaats Moment: ‘Ik had een keer tachtig kledingstukken tegelijk te koop staan.’

Kleding
Heb je ook je kast volhangen met truitjes, jurkjes en jasjes die je niet meer draagt? Heb je onmogelijke pumps met veel te hoge hakken, waar je eigenlijk vanaf wilt? Of zie je zelfs kans een bijzonder kledingstuk of paar schoenen met winst te verkopen? Roos uit Zwolle kan erover...
Lees verder

Kleding verkopen via Marktplaats? Hier moet je op letten

Kleding
Vorige maand heeft mijn vrouw Nienke de bezem door haar kledingkast gehaald en een aantal kledingstukken op Marktplaats gezet. Van truitjes, tot jurkjes en van broeken tot pumps. Met wisselend resultaat. Ze vertelde me wat werkte en wat minder goed werkte. ------- Ook je kleding verkopen op Marktplaats? Klik dan hier....
Lees verder